Erdoğan’ın Kritik Karar Toplantısı: Memur ve Emekli Zammı Geliyor

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, kabinesini yarın Beştepe’de topluyor. Toplantının ana gündem maddesi, memur ve emekli zamları olacak.

Erdoğan’ın Başkanlığında Yoğun Bir Gündem

TRT Haber’e göre, bugün Cumhurbaşkanlığı Kabinesi, Erdoğan’ın başkanlığında yoğun bir gündemle toplanacak. Bu gündemde yer alacak konular arasında İsrail’in Gazze’deki masum insanlara yönelik tarihin en kanlı ve vahşi saldırısı, Türkiye’nin kalıcı barış için garantörlük teklifi ve bölgedeki gelişmeler bulunuyor.

Ayrıca, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın başkanlık edeceği toplantıda ekonomideki gelişmeler de kapsamlı bir şekilde ele alınacak. Fahiş fiyatlarla mücadele için izlenecek yol haritası da kabine toplantısının gündeminde yer alacak.

Memur ve Emekli Zammı Görüşülüyor

Toplantının en önemli gündem maddesi, memur ve emekli zamları olacak. Ayrıca, ev hanımlarına emeklilik ve faizsiz evlilik kredisi gibi konuların detayları da gündemde yer alacak.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

HABER VE İHBARLARINIZI BİZE GÖNDERİN
Her türlü görüş, bilgi veya haber paylaşımınız için WhatsApp’tan yazabilirsiniz.
Not: Kişisel bilgileriniz (telefon, isim vb.) gizli tutulur. Lütfen aramayınız — sadece mesaj atınız.
WhatsApp: 0531 674 25 06
Başa dön tuşu